Ποικιλία καταλληλη για τηγάνι και σαλάτα με λεπτή σάρκα.Οι καρποί έχουν σχήμα κέρατου 15εκ μήκος και 3εκ φάρδος περίπου, μυτεροί.Ωριμάζουν περνώντας απο το ξανθό πρασινο στο κιτρινο και στο λαμπερό κόκκινο.Φυτό ζωηρό με πολλά κλαδιά.Κύκλος πολύ ημιπρ...
Ποικιλία καταλληλη για τηγάνι και σαλάτα με λεπτή σάρκα.Οι καρποί έχουν σχήμα κέρατου 15εκ μήκος και 3εκ φάρδος περίπου, μυτεροί.Ωριμάζουν περνώντας απο το ξανθό πρασινο στο κιτρινο και στο λαμπερό κόκκινο.Φυτό ζωηρό με πολλά κλαδιά.Κύκλος πολύ ημιπρώιμος.Ποικιλία κατάλληλη και για καλιέργεια σε γλαστρα. ΣΠΟΡΑ.Σε φυτωριο θερμαινόμενο απο τέλος Φεβρουαρίου έως Ιουνιο.Μεταφυτεύεται στο χωράφι απο τα μέσα ώς τέλος Απριλιου σε θερμές περιοχές.