Καρποί κυλινδρικοί,επιθμήκεις,μήκους 10 εκ.Χρώμα πράσινο που στην ωρίμανση γινεται κόκκινο.Σάρκα λεπτή με γεύση δυνατή και καυτερή.ΣΠΟΡΑ.Απο τέλος Φεβρουαρίου σε φυτώριο θερμαινόμενο, να μεταφυτεύεται σε θερμοκήπιο απο τα μέσα ή τέλος Απριλίουσε θερμ...
Καρποί κυλινδρικοί,επιθμήκεις,μήκους 10 εκ.Χρώμα πράσινο που στην ωρίμανση γινεται κόκκινο.Σάρκα λεπτή με γεύση δυνατή και καυτερή.ΣΠΟΡΑ.Απο τέλος Φεβρουαρίου σε φυτώριο θερμαινόμενο, να μεταφυτεύεται σε θερμοκήπιο απο τα μέσα ή τέλος Απριλίουσε θερμές ζώνες,στο χωράφι αρχιζοντας απο τα μέσα Μάιου.